Innføring av nye digitale plattformer

Stadig endrede krav krever at IT avdelingen lærer seg og innfører ny og mer fleksibel teknologi. Sentralt i den nye teknologiverdenen er åpne plattformer som kan håndtere enorme datamengder, og som tilbyr sine data og tjenester  til mange slags applikasjoner og bruk. 

Det er lenge siden IT avdelingen hadde nok med en database og noe kode. Løsninger skal kobles sammen og informasjonen skal flyte mellom avdelinger og funksjoner. Dermed vokser nye teknologiske verktøy fram som gir uante muligheter til en IT avdeling.

CoWork er spesialisert på innføring av slike nye digitale plattformer, og har kompetanse som har arbeidet med verktøy og produkter fra Microsoft Azure,  Elastic Stack, Hadoop, Kafka og Apache Atlas.

CoWork lærer opp teknologisk kompetanse i hvordan man kan benytte plattformene ikke bare teknisk, men også strategisk og funksjonelt. Blant annet søketeknologi er mer enn en søkeboks, og kan benyttes som viktig teknisk infrastruktur for lettere å tilby nye og innovative tjenester til forretningen.

De nye digitale plattformene er kjennetegnet av uante muligheter for integrasjon, tilpasning og nyutvikling. Dermed må IT avdelingen utarbeide en strategi for hvordan verktøyene skal etableres og utvikles. Denne strategien må forankres i forretningen.

CoWork har lang erfaring i etablering av nye digitale verktøy, og har gjennomført prisvinnende prosjekter som på kort tid har utviklet innovative funksjoner for store norske og internasjonale virksomheter.

Publisert av ulvnes

Systemtenker og smidigentusiast hos CoWork, med erfaring fra rådgivning, produktutvikling og konsulentledelse. Master innen scenarielæring og innovasjon med tro på det selvmotiverende mennesket.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s