Samarbeidspartnere

download

CoWork er norsk samarbeidspartner av FindWise. FindWise er basert i Sverige og Stockholm, og er leverandør-uavhengige IT-konsulenter spesialisert på bedriftssøk, informasjonsbehandling, analyse og Big Data


Microsoft Header Logo

CoWork er Microsoft Partner. Vi har konsulenter med lang erfaring innen rådgivning og teknisk utvikling på Microsoft plattformen, både innenfor BI/Datavarehus, søkeløsninger, webløsninger og generell .Net/C# utvikling.


iug-Logo-grønn

CoWork er bedriftsmedlem i Ingeniører Uten Grenser (IUG). IUG fremmer utvikling gjennom å formidle ingeniørkompetanse til norske bistandsorganisasjoner.
Hvert år gjennomføres en rekke oppdrag verden over for norske bistandsprosjekter, med kvalifiserte ingeniører som viktigstebidrag. For å øke bevissthet og kompetanse rundt bistandsarbeid, tilbyr de også støtte til studenter som ønsker å skrive en bistandsrelatert masteroppgave, Master med Mening. IUG er en medlemsbasert organisasjon, med partnere i norsk næringsliv og bistandssektor. De ble etablert i 2011 og er tilknyttet Ingeniører Uten Grenser globalt, gjennom Engineers Without Borders (EWB).