Ledige stillinger

Med suksess i markedet kommer behov for flere ansatte. Som ansatt i CoWork vil du jobbe med spennende kundeutfordringer, godt plassert i et tverrfaglig team som støtter hverandre. Les gjerne om vår reise her.

Vi leter etter mennesker som er dyktige i sitt fag, og som har en integritet i sin arbeidshverdag. Hverken mer eller mindre. De profilene vi er ute etter akkurat nå er:

Selv om vi er et lite selskap, så vil du oppleve holdningen til et stort. Vi har fag og kundediskusjoner som utvikler oss hver dag, og vår økonomi er solid og robust. Du vil som ansatt få full innsikt i alle beslutninger og økonomien til selskapet ned i detalj. Dette gjør vi fordi vi ønsker å bygge et trygt selskap som gir oss alle en mer spennende arbeidssituasjon.

Hos oss kommer du til å jobbe i et tverrfaglig prosjekt hvor vi ikke gir oss før kunden er fornøyd og den lovte endringen er gjennomført. Vi tror dette vil gi oss unik læring og innsikt som vil gjøre vårt neste prosjekt alltid litt smartere. For å ikke fjerne fokuset fra kunden så jobber vi med å automatisere og fjerne våre interne administrative prosesser og tidsbruk. Hos oss vil du derfor aldri måtte fylle ut et bonusskjema eller fokusere på faktureringsgrad.

Kontakt oss her: post@cowork.no