Seniorutvikler og arkitekt

CoWork leter etter en seniorutvikler for å være med i våre tverrfaglige team.

Vi tror du humrer når du leser stillingsutlysninger med spesifikke teknologikrav, da du har utviklet i flere programmeringsspråk og teknologier. Vi tror du er meget god på backendutvikling, og integrasjoner, og er interessert i nye verktøy og ny arkitektur.
Vi tror at du hele tiden er på jakt etter å gjøre ting lettere og smidigere, både for deg selv og kunden din.

Du tester gjerne ut noe nytt i dine prosjekter, er uredd på å rydde opp i gamle legacy systemer, og forstår nytten av automatisering av bygg, release og deploy.

Dine kollegaer i CoWork har jobbet med utvikling i både .NET og Java, vi har jobbet med søketeknologi som Elasticsearch og Solr, vi har jobbet med Kibana og kafka, vi har jobbet med ulike CMS og webteknologi, og vi har jobbet med BI teknologi og databaser. Vi tror du har en ganske lik profil som oss, og tror likevel du kan tilføre oss ny kompetanse.

Vi tror vår bredde er vår styrke, og du må ha lyst til å jobbe sammen med strategirådgivere og designere. Vi har et sterkt kundefokus, og vi fokuserer på anvendelser framfor teknologipreferanser. Du har selvfølgelig jobbet mye i smidige team, og kan i krisetilfeller ta en lederrolle for teamet (selv om du egentlig ikke vil).

CoWork er en smidig konsulentbedrift hvor vi jobber tverrfaglig med flate strukturer.

Om du absolutt vil ha en liste av teknologikrav, eller synes dette høres interessant ut, ta kontakt med Eskil Teigen eskil@cowork.no, tlf 91562026 eller Arnstein Andreassen arnstein@cowork.no , tlf 40 85 39 75

Se også våre andre ledige stillinger

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s