Seniorutvikler og arkitekt

Med suksess i markedet kommer behov for flere ansatte. CoWork ønsker å utvide sitt tverrfaglige team med en seniorutvikler.

Vi tror du humrer når du leser stillingsutlysninger med spesifikke teknologikrav, da du har utviklet i flere programmeringsspråk og teknologier. Vi tror du er meget god på backendutvikling og integrasjoner, og er interessert i nye verktøy og ny arkitektur.
Vi tror at du hele tiden er på jakt etter å jobbe smidigere og forenkle, både for deg selv og kunden din.

Du trives med å teste ut noe nytt i dine prosjekter, rydder gjerne opp i gamle legacy systemer, og forstår nytten av automatisering av bygg, release og deploy.
Kanskje er du nysgjerrig på hvordan din erfaring er nyttig for å realisere og overvåke automatiserte data pipelines ifbm. data lakes, machine learning og AI.

Dine kolleger i CoWork har jobbet med utvikling i både .NET og Java, søketeknologi som Elasticsearch og Solr, vi har erfaring med Kibana og Kafka, ulike CMS og webteknologi, samt databaser og BI-løsninger. Du har muligens en sammenfallende profil som oss, men vi setter likevel stor pris på om du kan tilføre oss ny kompetanse.

Vi mener vår bredde er CoWorks styrke og du trives når du jobber sammen med strategirådgivere og designere. Vi har en sterk kundeorientering, med fokus på anvendelse framfor teknologipreferanser. Du har selvsagt stor interesse av smidig og smidige team og tviler ikke på å ta lederrollen for teamet når det røyner på (selv om du kanskje ikke har lyst, tar du en for laget).

Om du absolutt vil ha en liste av teknologikrav, eller synes dette høres interessant ut, ta kontakt med Eskil Teigen eskil@cowork.no, tlf 91562026 eller Arnstein Andreassen arnstein@cowork.no, tlf 40 85 39 75

Se også våre andre ledige stillinger

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: