Juniorutvikler med ambisjoner

CoWork leter etter en juniorutvikler for å være med i våre tverrfaglige team.

Vi tror du har jobbet et år eller to, eller kanskje er du helt nyutdannet? Du har lært deg å programmere i ett eller flere programmeringsspråk, og har lyst til å grave deg dypere ned i ulike nivåer av webutvikling og håndtering av datastrukturer – men også lage ting som fungerer og ser steikje bra ut Vi tror du har en god forståelse av ulike delene av webutviklingstacken, selv om du kanskje ikke har jobbet overalt. Du er interessert i nye verktøy og ny arkitektur, og tester gjerne ut noe nytt i dine prosjekter. Samtidig tar du gjerne tak i gammel moro og kan være med å rydde opp i gamle legacy systemer. Du forstår nytten av automatisering av bygg, release og deploy og har gjerne erfaring i bruk av disse.

Dine kollegaer i CoWork har jobbet med utvikling i både .NET og Java, vi har jobbet med søketeknologi som Elasticsearch og Solr, vi har jobbet med Kibana og kafka, vi har jobbet med ulike CMS og webteknologi, og vi har jobbet med BI teknologi og databaser. Vi tror du har vært borti noe av dette, og kan ganske sikkert mer enn oss i noen av områdene. Vi ser fram til å lære av deg!

Vi tror vår bredde er vår styrke, og du må være i stand til å jobbe sammen med strategi og designkompetanse. Vi har et sterkt kundefokus, og vi fokuserer på anvendelser framfor teknologipreferanser. Du vil jobbe i smidige team, og kommer gjerne med dine innspill for et godt arbeidsmiljø og gode tekniske løsninger.

CoWork er en smidig konsulentbedrift hvor vi jobber tverrfaglig med flate strukturer.

Så, kanskje du kan krysse av på noen av disse?

  • C#, .Net (Core)
  • Java , Python, Go, Kotlin
  • Git, Octopus deploy, Jenkins
  • SQL server, mysql, Oracle
  • Elasticsearch, Kibana, Beats, logstash
  • Apache kafka, GraphQL
  • Webutvikling, Javascript , npm, webapi

Ta kontakt med Eskil Teigen eskil@cowork.no, tlf 91562026 eller Arnstein Andreassen arnstein@cowork.no , tlf 40 85 39 75

Se også våre andre ledige stillinger

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: