Strategisk rådgiver

Som tverrfaglig strategisk rådgiver i CoWork jobber du like godt med utviklere som med toppledere. Vi tror de beste rådgiverne er de som har sett konsekvensene av egne råd. Det betyr at du har fulgt egne anbefalinger gjennom utvikling og inn i forvaltningsfasen. Vi tror du elsker smidig utvikling, og kjenner til ledelse gjennom flyt og endring.

Teknologi har alltid påvirket organiseringen, og organiseringen har alltid påvirket teknologien. Det er derfor vi tror kunder som skal lage nye løsninger trenger hjelp til å jobbe på nye måter. Du forstår teknologi og kompleksitet, og klarer å formidle et budskap til dine klienter på en unik måte. Du er ikke redd for å gjøre feil, og forsøker å forstå digital transformasjon, innovasjon og nye forretningsmodeller.

Vi tror du har jobbet med store kunder, og har i tidligere tider jobbet både som utvikler og forvalter. Nå titulerer du deg kanskje som CDO, smidig coach eller strategirådgiver, men du elsker å jobbe med produktutvikling. Du er interessert i å utvikle deg selv sammen med dine kollegaer og kunder.

I CoWork skal du være med på å bygge selskapet og jobbe sammen med andre rådgivere, utviklere og interaksjonsdesignere. Sammen vil vi utvikle et budskap og en prosess som løfter våre kunder. Sammen med oss feirer du ikke lanseringer av teknologi, men kunder som bedrer sin lønnsomhet.

Om du er kvinne eller mann, nyutdannet eller veldig erfaren har mindre å si. Vi tror du selv kjenner til din kompetanse som rådgiver, og har lyst til å utvikle denne videre. Du er trygg på deg selv, og blir gjerne utfordret.

Ta kontakt med Rune Ulvnes, rune@cowork.no, 93 40 15 22

Se også våre andre ledige stillinger

Publisert av ulvnes

Systemtenker og smidigentusiast hos CoWork, med erfaring fra rådgivning, produktutvikling og konsulentledelse. Master innen scenarielæring og innovasjon med tro på det selvmotiverende mennesket.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: