Interaksjonsdesigner

Vi leter etter en entusiastisk interaksjonsdesigner og konseptutvikler som trives i tverrfaglige team og samarbeid med andre roller. Som konsulentselskap jobber vi på en unik måte med våre kunder som vi tror vil gi deg nye erfaringer, da vi jobber dypere og lengre for å få til varig endring. Vår kollektive glede ligger ikke i å lansere en portal, men å se våre kunder bedre sin lønnsomhet .

CoWork stiller med kolleger som tar godt imot deg, og spennende prosjekter hvor du får fordype deg i ditt kompetanseområde. Vi brenner alle for vårt eget fagfelt, samtidig som vi mener at i CoWork utvikler vi oss på tvers av fag- og ansvarsområder. Derfor forventer vi også at du legger nesa di i dine kollegers arbeid, og at vi sammen sørger for at vi gir våre kunder helhetlig verdi. Du vil være med fra tidlig fase i prosjekter, og være med å sette standard for gode leveranser. Du vil også se at ditt arbeid blir tatt i bruk, og lære av hvordan våre løsninger brukes og forhåpentligvis lykkes når de kommer i drift.

Vi tror du kan en god del om følgende:

  • Avdekke brukerbehov, gjerne med Design thinking eller alternative prosesser
  • Du har jobbet med Personas, men tror «jobs to be done» kan være et spennende alternativ
  • Illustrerer konsepter og kjenner igjen godt design og brukervennlighet
  • Har arbeidet med produktutvikling
  • Digger statistikk og brukerinnsikt

Vi tenker du er en som aldri blir ferdig utlært, og at tverrfaglighet er en unik mulighet til å lage fantastiske løsninger og utvikle ditt eget fagområde.

Av personlige egenskaper så er du en sosial og kreativ person som omfavner kompleksitet og kaos. Vi tror du som oss har en faglig stolthet, hvor du alltid vil lage løsninger som gir verdi og som benyttes av brukerne.

Om du tror dette kan være noe for deg, ta kontakt med Rune Ulvnes rune@cowork.no, eller ring oss på 93401522

Se også våre andre ledige stillinger

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: